Terugbetalingsbeleid

Ruilen of retourneren

HET HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Na opening van een verpakking kunnen vanwege hygiënische redenen deze artikelen niet geretourneerd worden.

Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te beoordelen, dan kunnen wij uw retour niet accepteren en daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in een bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verzenden wij uw bestelling als deze compleet is. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u het formulier voor herroeping te gebruiken, u kunt deze aanvragen via mail: support@dare2live.nl Wij verzoeken u het product in de originele verpakking te retourneren.

Retouren die niet binnen 14 dagen na uw ontvangst bij ons aangemeld zijn worden niet geaccepteerd. Wij sturen deze artikelen naar u terug en brengen de gemaakte kosten vooraf in rekening.

TERUGBETALING

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij wachten met terugbetalen tot wij het product of de producten hebben ontvangen. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft. Boven de €100,- Betaald u geen verzendkosten, stuurt u artikelen terug en komt u op een bedrag onder de €100,- dan rekenen we wel de verzendkosten voor het heen sturen. Deze kosten verrekenen wij met uw retourbedrag. Een indicatie van de retourkosten kunt u vinden op: Post.nl of Dhlforyou. ( Deze kosten zijn voor uw eigen rekening.)

HYGIËNISCHE PRODUCTEN.

Sommige producten kunnen wij niet meer verkopen als u ze uit de verpakking haalt en probeert. Omdat dat niet hygiënisch is. Bijvoorbeeld ondergoed (lingerie), badkleding dat in contact komt met intieme delen van het lichaam en accessoires welke intiem op het lichaam gedragen worden. het is nadat je deze verpakking hebt geopend niet meer mogelijk om het product te retourneren. Zo verzekeren wij u dat het product nieuw is en dat wij zorgvuldig omgaan met onze producten en dat je altijd een product ontvangt waarbij je geen vraagtekens hoeft te hebben of het product niet al eens gedragen is door iemand anders. Hebt u de verpakking geopend? Dan hebt u geen bedenktijd meer.

UITSLUITING HERROEPINGSRECHT

-Producten die na opening van de verpakking vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden, zoals strings, slips, shorts, bodystockings, lingeriebody, corsetten, kousen, panty, badkleding enz.

-Artikelen waar u het aangehechte label van heeft verwijderd.

-Beschadigde, bevuilde, gedragen, naar parfum ruikende artikelen.

RUILEN

Als u een artikel wilt ruilen kan dit aangegeven via de mail naar support@dare2live.nl.

Een indicatie van de retourkosten kunt u vinden op: Post.nl of Dhlforyou. ( Deze kosten zijn voor eigen rekening.)

ARTIKEL DEFECT ONTVANGEN

Heb je een defect artikel ontvangen? Meld je klacht dan direct via e-mail .

Als het mogelijk is, ruilen we het defecte artikel direct om.